Vítejte na stránkách gynekologické ambulance Telč

Vážené klientky,

dovolte mi, abych Vás přivítal na webových stránkách naší privátní gynekologicko-porodnické praxe v Telči.

Naše pracoviště je držitelem certifikátu ISO 9000:2015 v poskytování ambulantních služeb v oblasti gynekologie, prenatální péče a porodnictví. Jsme současně i screeningovým denzitometrickým pracovištěm.

Jsme Vám k dispozici v nadstandardně vybavené ordinaci po pět dní v týdnu, v případě potřeby i o víkendech. Dveře naší praxe nejsou uzavřeny ani v době dovolené, nemoci či odborných stáží zaměstnanců, neboť nepřítomnost lékaře je vždy vyřešena zástupem. Ošetříme Vás o víkendu či o svátku, budete-li našich služeb vyžadovat.

    Komunikovat s námi můžete kromě osobního styku prostřednictvím e-mailu či mobilního telefonu lékaře – pochopitelně bezplatně a stále.

    O kvalitách naší péče z oblasti gynekologie i péče o budoucí maminky v těhotenství se přesvědčily již i mnohé pacientky nejen z Dačic, ale i z dalších koutů okresů Jihlava, Pelhřimov, Jindřichův Hradec a Třebíč. Dosahujeme výborných výsledků v léčbě neplodnosti i ve spolupráci s renomovanými centry asistované reprodukce.

    Vzhledem ke kvalitnímu přístrojovému vybavení odpadá nutnost Vašeho dojíždění mimo naší gynekologickou ambulanci. Šetříme tak Váš čas, nervy a peníze.

    Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že se o uvedených skutečnostech přesvědčíte.

MUDr. Jan Řičánek a kolektiv gynekologické ambulance